کسب رتبه برتر معاونت غذا و دارو شاهرود در بین معاونتهای غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی سطح سه
يكشنبه, ۲۵ تیر ۱۳۹۶ ساعت ۰۰:۰۰

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در ارزیابی عملکرد معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور با کسب عنوان "معاونت برتر " در رشد دوسالانه شاخص های عملکردی (سال 95-94) در بین معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی سطح سه سراسر کشور توانست خوش بدرخشد و افتخار ارزنده دیگری بدست آورد.

دکتر رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو روز چهارشنبه ٢١ تیرماه سال جاری در همایش معاونین غذا و دارو کشور، ضمن قدرانی از زحمات و تلاش های خانم دکتر میرزامحمدی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شاهرود و همکاران ایشان، به پاس کسب عنوان "معاونت برتر" در بین معاونت های غذا و دارو دانشگاه های سطح سه علوم پزشکی سراسر کشور لوح تقدیری به وی اهدا کرد. . این لوح توسط آقای دکتر هاشمی وزیر محترم بهداشت به معاونین برتر و منتخب تقدیم شد.

پنجشنبه, ۰۲ آذر ۱۳۹۶
ما 3 مهمان آنلاین داریم